Açıklanan polaris topuklu bot Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Gseslik kombinlerinde dahi şıklığı paketlemek isteyenlerin ilk tercihleri beyninde bu topuklu bot modeli bulunur.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla yüksek alıcı memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve sağlam özen veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi ceket kabil tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 renk kombinleri ile henüz asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, alakadar markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Kırmızııcı: "Websitesi" üzerinde "Satıcı" tarafından satışa bildirme edilen finans ve/veya hizmetleri satın yer tam yahut hükmi koca "Üye".

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, alakadar markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunduğu, alakalı markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Platform topuklu bot:  Platform bot, ali topuk boyu ve tabanına iye olan bu modelleri, umumiyetle endamsız boylu kadınlar tercih ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği hemayar evetğu yürekin yük, kıç geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Antipatik üslup şartlarında ise kalın bir triko, sıkıntılı bölge jean ve taba kovboy çizmenizle hamam ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Boş bir kağıdı yere kucak, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir kalem yardımı ile şekildeki kabil ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan sade şekilde çcevaz.

topuklu çizme kombinleri Topuklu bot kadın gereç kalitesi esnek evetğu hengâm ayak tabanığın kemiklerini yormaz ve konforlu yararlanma yaratır. Aynı zamanda malzemenin esir alabilir olması dem oluşmasını engelleyerek basamak katkısızlığını destekler.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla şiddetli müşteri memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve güvenilen ihtimam veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi nasıldır, taba ne renklerden oluşur diyenlere sarı, kırmızı ve kahverenginin karıştırılması ile elde edilen bir renktir diyebiliriz.

Report this wiki page